Kiss Music News

Ariana Grande și Dalton Gomez au ales o destinație neobișnuită pentru luna de miere

Ariana Grande și Dalton Gomez au renunțat la viața luxoasă și au plecat în luna de miere cu rulota.

După o perioadă aglomerată cu pregătirile de nuntă, Ariana Grande și soțul ei, Dalton Gomez au plecat în luna de miere. Proaspeții însurăței au luat o pauză de la viața luxoasă din California și au ales o destinație neobișnuită pentru a petrece primele zile în calitate de soț și soție.

Cei doi își petrec luna de miere în Amsterdam, Olanda, iar artista a hotărât să împărtășescă și cu fanii ei câteva imagini. Ea a postat pe contul ei de Instagram mai multe poze și trebuie să recunoaștem că nu este luna de miere la care ne așteptam.

Printre acestea se numără și o fotografie în care aceștia stau așezați într-o pereche gigantică de saboți din lemn. Atât Ariana, cât și Dalton au ales ținute relaxate pe care le-au accesorizat cu nelipsita mască.  

De asemenea, în aceeași zi ea a mai postat pe Instagram Story o serie de imagini cu un canal celebru din Amsterdam, un clip dintr-un club de jazz și unul cu mai multe vaci aflate la păscut, care părea filmat din tren.

Luna trecută, Ariana și Dalton au savurat cina la un restaurant din Los Angeles, în prima lor apariție publică în calitate de soț și soție. Cei doi au petrecut alături de mai multi prieteni la Hotelul Bel-Air, iar o sursă a declarat pentru E!News că cei doi păreau extrem de îndrăgostiți.

„Ari și Dalton au fost foarte amețiți pe tot parcusul cinei și s-au îmbrățișat aproape tot timpul”, a dezvăluit aceasta. „Se vede clar că sunt îndrăgostiți și ea era foarte fericită. Ari a menționat că este încântată să sărbătorească faptul că s-a căsătorit în cele din urmă”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.