Summer Kiss 2021

În fiecare miercuri, EdiP e rezident Kiss FM, la Neversea Beach

În vara asta, Kiss FM îți aduce porția zilnică de SummerKiss, LIVE, pe plaja Neversea.

Vara asta e în multe feluri, dar nu singuratică. E petrecerea sălbatică la care nu știi cum ai ajuns. Și când se termină. Summer is here! And it’s time for PARTY and celebration. În vara asta, Kiss FM îți aduce porția zilnică de SummerKiss, LIVE, pe plaja Neversea. Iar în fiecare miercuri, EdiP este DJ rezident Kiss FM, la Neversea Beach, așa că rămâi pe frecvență, pentru a asculta cele mai fresh hituri din vara asta.

EdiP, nu-i așa că îți sună cunoscut? În 2018, tânărul DJ a câștigat concursul „Fii DJ-ul nostru” și a mixat pe Main Stage-ul de la Neversea, back to back to Partydul Kiss FM. Iar acum, EdiP revine alături de Kiss FM, la Neversea Beach, în fiecare miercuri, pentru o porție fresh de SummerKiss.

Iar dacă îți aduci aminte de proiectul H.O.R.A, ei bine, EdiP a mixat la Lacul de Smarald, iar experiența a fost una me-mo-ra-bi-lă!

„Cât timp nu au fost petreceri cel mai mult mi-a lipsit vibe-ul pe care publicul il transmite. Mă bucur că în sfârșit lucrurile încep să se întoarcă la normal și ne putem distra din nou!

Vara asta la Neversea Beach o să fie o vară unică, ne vom bucura de experiența de festival în fiecare zi. Ca orice experiență Neversea, sunt sigur că o sa fie minunat! Am pregătit un playlist complet și bogat cu piese ce au tematica scenei Daydreaming de la Neversea și Untold, combinate cu mai multe genuri”, spune EdiP.

Oricum ar fi vara asta, ești bine cu tine. Și noi suntem bine cu tine. La SummerKiss. Ia #mareacutine.