Cool Stuff

Pentru prima dată, o actriță din La Casa de Papel vine la București

Are you ready for this? Un superstar din La Casa de Papel vine la București, la Comic Con Summer Limited Edition!

Actrița de origine spaniolă, Itziar Ituño, interpreta lui Raquel Murillo (Inspector/Lisbon), unul dintre personajele cu cea mai spectaculoasă evoluție din serialul fenomen La Casa de Papel, vine pentru prima data în România la Comic Con Summer Limited Edition. Astfel, fanii o pot întâlni pe Itziar chiar înainte de premiera celui de-al cincilea sezon din Casa de Papel care va avea loc pe 3 septembrie. 

Seria creată de Alex Pina a devenit rapid una dintre cele mai populare producții din lume după achiziția de către Netflix în 2017. La Casa de Papel și-a adjudecat numeroase premii, inclusiv trofeul pentru Best Drama la gala International Emmy Awards și a devenit cel mai vizionat serial de pe platforma de streaming.

Itziar Ituño va fi prezentă la eveniment pe 28-29 August, Sâmbătă (dupa-masă) la a doua sesiune și Duminică dimineață la prima sesiune. 

Itziar se alătură lui Eugene Simon (Lancel Lannister din Game of Thrones), Anna Shaffer (Triss Merigold în The Witcher și Romilda Vane în Harry Potter), Michael Malarkey (Lorenzo St.John din The Vampire Diaries) și lui Ed Westwick (Chuck Bass din fenomenul Gossip Girl). De asemenea, celebrul creator de jocuri, John Romero, responsabil pentru titluri ca Wolfenstein 3D, Dangerous Dave, Hexen, Doom, Doom II sau Quake, completează și el lista invitaților din acest an.

Biletele pentru fiecare sesiune în parte sunt disponibile pe www.comic-con.ro

Evenimentele, Comic Con Expo Market și Summer Limited Edition vor avea împreuna 7 sesiuni - Joi 26 August 16:00 - 20:00; Vineri 12:00 - 16:00 și 17:30 - 21:30, iar Sâmbătă și Duminică intervalele sunt 09:30 - 14:30 și  16:00 - 21:00. Pentru fiecare sesiune este necesară achiziționarea unui bilet. 

Cei care dețin deja un bilet la eveniment și doresc să participe la ediția din luna August, trebuie să intre pe entertix.ro/eecc și să introducă codul de pe bilet, iar în pasul următor să aleagă sesiunile la care doresc să participe. Pentru fiecare zi de eveniment aferentă biletului, aceștia pot alege o singura sesiune. 

Fiecare sesiune va fi limitată la un număr maxim de 4000 de bilete, capacitatea până la 5000 va fi acoperită de echipa evenimentului, voluntari, expozanți, invitați și un număr de siguranță pentru a nu fi depășită capacitatea.

Desigur, cei care nu reușesc să ajungă la ediția de la finalul lunii august, pot păstra biletul pentru edițiile din 2022, pot folosi suma aferentă biletului în magazinul online de unde pot achiziționa produse Comic Con (tricouri, stickere, ghiozdane, postere, magneti etc.) sau pot solicita restituirea sumei după ce evenimentul din luna august s-a desfășurat.  

Pentru a descoperi mai multe detalii despre accesul la eveniment, măsurile de siguranță  îi invităm pe participanți să viziteze https://comic-con.ro/

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.