Kiss Music News

Second date? Angelina Jolie și The Weeknd, surprinși la același concert!

Angelina Jolie și The Weeknd, împreună la același concert!

După ce Angelina Jolie și The Weeknd au fost surprinși împreună, în urmă cu două săptămâni, la un restaurant din Los Angeles, acum, cei doi ar fi participat la același concert. În weekend, cei doi au fost văzuți la un concert privat Mustafa the Poet,  iar câțiva fani susțin că Angie și The Weeknd ar fi fost împreună.

Conform DailyMail, cei doi ar fi fost la o „întâlnire secretă” în cadrul acelui concert. Însă, pe internet au apărut o serie de fotografii, iar Angelina a fost surprinsă alături de fiicele ei, Shiloh și Zahara, în timp ce The Weeknd era în compania altor persoane.

O sursă a declarat pentru tabloidul The Sun că relația dintre Angelina Jolie și The Weeknd este una de prietenie, și că între cei doi nu ar fi nimic romantic.

Ange ține legătura cu Abel de ceva timp, el a fost în New York, în aceeași perioadă în care și ea era acolo cu copiii ei. S-au întâlnit la masa de prânz. Alături de ei era și Pax, care este un mare fan de-al artistului, așa că au luat masa toți trei. Sunt doar prieteni, dar cine știe, poate că în viitor lucrurile se vor schimba, toată lumea știe că el are un crush pe ea”, a declarat o sursă apropiată actriței.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.