Hot On Kiss

MIRA - „Eu sunt aia care suferă cel mai mult pe toate piesele”

DJ Project și MIRA au venit astăzi la Kiss FM și ne-au încântat de dimineață cu noul lor single „Cheia inimii mele”.

DJ Project și MIRA au venit astăzi la Kiss FM și ne-au încântat de dimineață cu noul lor single „Cheia inimii mele”. Iar cu această ocazie, aceștia ne-au dezvăluit mai multe despre noua colaborare, dar și despre evenimentele care urmează în această vară!

După piesa „Inimă nebună”, toată lumea, timp de doi ani de zile, oamenii ne-au tot rugat să mai facem o colaborare. Și nu ne doream să îi dezamăgim, așa că acea colaborare s-a întâmplat. Iar noua piesă este o continuare și am vrut să rămânem tot pe același vibe cu „Inimă nebună”.”, a spus MIRA.

Artista ne-a vorbit și despre diferența care există între piesele sale solo și cele lansate alături de DJ Project – „Eu sunt aia care suferă cel mai mult pe toate piesele, iar când cânt alături de DJ Project, sunt cea mai îndrăgostită”.

Nu uita că în vara asta ai porția de SummerKiss, peste tot, pe litoral. Pentru că te așteptăm cu muzică bună, concerte și party-uri în cele mai locuri de la malul mării. Iar pe 17 iulie, ne dăm întâlnire cu MIRA pe Alezzi Yacht, iar pe 8 august cu DJ Project!

Te invităm să urmărești întregul interviu cu MIRA și DJ Project, de la „Dimineața cu Johnny și Soci”!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.