Cool Stuff

Soția lui Will Smith, apariție de senzație la aproape 50 de ani. Vedeta s-a ras în cap!

Jada Pinkett Smith a trecut prin multe schimbări și se pregătește să înceapă cu dreptul un nou capitol din viața ei.

Jada Pinkett Smith este pe urmele fiicei sale! Îți mai amintești acel moment în care Willow Smith s-a ras în cap? Ei bine, acum a venit rândul mamei sale!

În ultima perioadă, fosta soție a lui Will Smith a apărut pe rețelele de socializare doar purtând turbane pe cap. Și în sfârșit am aflat motivul. Vedeta, care va împlini 50 de ani în septembrie, a renunțat de tot la podoaba capilară.

Ea și-a dezvăluit noul look printr-o postare pe Instagram și a explicat care sunt motivele din spatele acestei schimbări. „Willow m-a convins să fac asta pentru că a venit timpul să las totul în urmă, DAR ... cei 50 de ani ai mei vor fi strălucitori cu această tunsoare”, a spus actrița din „Girls Trip”.

Totuși, nu este nicio surpriză! De-a lungul timpului Jada a încercat o mulțime de tunsori și a trecut de la blond la roz sau albastru cât ai bate din palme.

Noua schimbare vine și la scurt timp după ce aceasta a dezvăluit că în anii '90 obișnuia să consume droguri și alcool destul de des. Invitată la Red Talk, alături de fiica sa, ea a declarat: „Am fost un băutor de lichior maro – rom – și, de asemenea, vodcă. Îmi plăceau băuturile tari. Aș putea să bag aproape pe oricine sub masă”.

Mai mult, ea a recunosc ca a leșinat pe platoul de filmare de la „The Nutty Professor”, după ce a consumat Extasy, un medicament psihoactiv care crește empatia. „Am avut un incident. Unul care mi-a deschis ochii. Am avut un incident pe platoul de la Nutty Professor. Am leșinat. În cabina pentru machiaj”, a mărturisit Jada.

„Am leșinat. M-am dus la muncă și am luat Exstasy dintr-un lot prost –  Și am leșinat. Și le-am spus tuturor că probil am luat medicamente vechi dintr-o sticlă de vitamine. Asta le-am spus. Dar vă spun ce am făcut, cu toate astea. M-am ridicat și am intrat pe set. Atunci a fost ultima oară”, a mai adăugat actrița.

Ea a mai povestit că totul s-a terminat într-o noapte, când aflându-se la a treia sticlă de vin și-a dat seama că are probleme și a hotârât să ceară ajutor.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.