Kiss Music News

Ups, eroare! Opt vedete care au mințit în legătură cu vârsta pe care o au

Tu știi cați ani au vedetele tale preferate? Află dacă nu cumva te-au indus în eroare!

Vârsta poate fi un subiect sensibil, mai ales în lumea divertismentului. În timp ce unele vedete consideră că vârsta este doar o cifră, altele acceptă mai greu că au trecut pragul de 30 de ani.

Deși pare absurd, vârsta joacă un rol foarte important la Hollywood. De exemplu, din cauza diferențelor mari de vârstă, anumiți actori pot pierde roluri importante din cariera lor. Așa că au hotărât să modifice puțin realitatea.

Iată 8 vedete care au mințit în legătură cu vârsta pe care o au și mai mult, au recunoscut că au făcut asta!

Mila Kunis

Mila Kunis și-a făcut marele debut în comedia „That '70s Show”, dar la acea vreme, ea avea doar 14 ani și era prea mică pentru a obține rolul lui Jackie Burkhart. Așa că a mințit!

„Le-am spus că sunt puțin mai în vârstă ... le-am spus că urmează să împlinesc 18 ani, ceea ce nu este o minciună din punct de vedere tehnic, deoarece la un moment dat ... urma să am 18 ani”, a mărturisit ea în timpul unei apariții din 2012, la The Tonight Show cu Jay Leno.

Și se pare că a făcut o alegere bună! Nu doar pentru că a obținut rolul, dar și pentru că așa l-a cunoscut pe actualul soț și tatăl copiilor ei, Ashton Kutcher.

Sandra Bullock

Și Sandra Bullock, în vârstă de 56 de ani acum, intră pe lista aceasta. Ea a declarat pentru Detour că nu și-a propus niciodată să fie necinstită, dar și-a dat seama că ar fi un avantaj pentru ea dacă ar fi ambiguă atunci când este întrebată câți ani are.

Dar se pare că este și o capcană aici! „După o vreme, chiar nu mai știi câți ani ai pentru că ai mințit de prea multe ori”, a spus ea. „Mereu am susținut că nu voi minți niciodată, dar singura dată când nu am făcut-o, s-a întors împotriva mea. Așa că m-am gândit să continui să-i las să ghicească”.

James Blunt

James Blunt pare că sfidează timpul și nu îmbătrânește. Și chiar a încercat să facă asta! Deși în 2007 se știa că el are 33 de ani, în 2010, el ar fi pretins că are tot atât. Și de atunci a mai fost prins și mințind, din nou, în legătură cu vârsta lui!

Nicki Minaj

Minciuna lui Nicki Minaj în legătură cu vârsta ei a ajuns publică pe fondul unui alt conflict. Deși artista, care acum are 38 de ani, susținea că s-a născut în 1984, iluzia a fost spulberată în 2011, când a fost implicată într-o ceartă. Potrivit Jezebel, un raport al poliției apărut după incident a arătat că ea s-a născut de fapt în 1982 și este cu doi ani mai mare.

Rebel Wilson

Până în 2018, fanii lui Rebel Wilson credeau că aceasta are 28 de ani. Dar o fostă colegă de clasă a distribuit o fotografie cu ele din anii de liceu, dezvăluind astfel că vedeta „Pitch Perfect” avea de fapt 36 de ani.

Ulterior, ea a explicat de ce a mințit în legătură cu vârsta ei. Ea susține că în industria cinematografică, varsta și sexismul afectează mult mai mult actrițele. „Când ești actor, ai ceea ce se numește o gamă de persoanaje pe care poți să le interpertezi și pentru mine nu este chiar benefic să am vârsta scrisă”.

Laurence Fishburne

La audiția pentru „Apocalypse Now”, Laurence Fishburne avea doar 14 ani, și a încercat să interpreteze un personaj de 18 ani. A mințit și a spus că are 16 ani și a funcționat, pentru că a ajuns să obțină rolul.

Totuși, în cadrul unei apariții în emisiunea George Stroumboulopoulos Tonight, actorul a declarat că este convins că regizorul Francis Ford Coppola a știut de la bun început câți ani are.

Jennifer Lopez

Fără îndoială, Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, arată cu mult mai tânără. Cu toate acestea, în trecut, a încercat să șteargă un an din calendar. Astfel încât, în continuare, unele reviste spun că aceasta s-a născut pe 24 iulie 1970, în loc de 24 iulie 1969.

Eminem

În 1999, Eminem a apărut în emisiunea lui Howard Stern și i-a spus gazdei că are 24 de ani. În acel moment, el avea de fapt 27 de ani, ceea ce înseamnă că astăzi, rapperul are 48 de ani.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.