Cool Stuff

Nu, nu vezi dublu! Ea este sosia lui Scarlett Johansson, iar asemănarea este uimitoare

Scarlett Johansson nu trebuie să-și mai facă griji dacă vreodată nu poate ajunge la filmări.

Oare este omenirea pregătită pentru încă o Black Widow? Scarlett Johansson nu trebuie să-și mai facă griji dacă vreodată nu poate ajunge la filmări sau la vreun eveniment, pentru că are cine să o înlocuiască.

Kate Shumskaya este o tânără care a devenit celebră pe TikTok, datorită asemănării uimitoare cu actrița. Iar acest lucru i-a adus peste șase milioane de urmăritori pe platformă și zeci de milioane de aprecieri la videoclipurile sale.

Mai mult, ea se costumează și intră în pielea personajelor interpretate de Scarlett, în viața de zi cu zi. Și cum era de așteptat, personajul ei preferat este Natalia Alianovna Romanof alias Black Widow.

Kate este foarte mândră de asemănarea sa cu actrița și profită de asta la maxim. Se pare că ea și-a construit un avevărat brand în jurul acestui lucru, iar pe Instagram se descrie ca fiind „Fiica nelegitimă a lui Scarlett Johansson”.

Cu toate acestea, nu se știe încă dacă vestea a ajuns și la urechile vedetei, care în ultima perioadă este extrem de ocupată. Dar am fi fost curioși să aflăm care este părerea ei!

Kate nu este singura persoană care a devenit faimoasă pe internet datorită asemănării sale cu o persoană publică. De exemplu, o altă tânără pe nume Paige Niemann și-a crescut foarte mult numărul de urmăritori pe rețelele de socializare pentru că arăta și se îmbrăca precum Ariana Grande, lucru care a cam deranjat-o pe artistă. În aceeași situație se află și Rihanna, Taylor Swift, Pamela Anderson, Prințul Harry și Meghan Markle sau Jennifer Aniston.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.