Cool Stuff

VIRAL | Zac Efron și-a ajutat bunicul să evadeze de la azil, pentru a vedea împreună finala Euro 2020

Zac Efron a planificat o adevărată misiune de evadare de la azilul de bătrâni!

Dacă ai văzut filmul „Dirty Grandpa”, atunci știi deja că Zac Efron are o relație specială cu bunicul său. Doar că de data aceasta vorbim despre bunicul său adevărat, nu despre celebrul Robert De Niro.

Actorul din „Baywatch” s-a gândit să îi facă o surpriză bunicului său, care se află cazat la un centru pentru vârstinici. Zac a pus la cale alături de fratele său, Dylan, o adevărată misiune de evadare, astfel încât să îl poată scoate pe bunicul său din azil, fără că cineva să își dea seama. Întregul moment a fost filmat și publicat și pe rețelele de socializare, fiind însoțit de soundtrack-ul filmului „Misiune Imposibilă”.

Se pare că până la urmă, nu a fost chiar o misiune imposibilă, pentru că Zac a reușit să îl scoată pe bunicul său din acel azil, iar cei doi au petrecut o seară relaxantă, în fața televizorului, urmărind împreună finala Euro 2020.

Evident, întregul moment a fost regizat și realizat cu acordul angajaților de la centru, însă, imaginile au devenit în scurt virale, iar fanii lui Zac Efron s-au distrat pe cinste.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.