Hot On Kiss

Cum au ajuns să colaboreze Ioana Ignat și Maia Mălăncuș: „Ne cunoaștem încă din 2016”

Ioana Ignat și Maia Mălăncuș, invitate la Kiss FM!

Ioana Ignat și Maia Mălăncuș au cântat live la Kiss FM noul lor single „Îți place și ție”, iar cu această ocazie, cele două artiste au rămas la povești cu Johnny și Soci, dezvăluindu-le mai multe despre colaborarea lor.

Nu e vorba de vreo despărțire, și nu este o piesă de dragoste. Piesa este adresată anumitor oameni care au subestimat-o pe Maia, nu au avut încredere în ea. Este prima noastră piesă împreună, deși am lucrat la mai multe. Dar asta a ieșit câștigătoare, pentru că avea un flow aparte. Ne-a plăcut mai mult, ni se părea că se potrivește mai bine și cu vocea Maiei”, a spus Ioana Ignat.

De asemenea, Ioana a povestit că se cunoaște de câțiva ani cu Maia, însă, au așteptat momentul potrivit pentru a lansat o piesă împreună.

Noi ne-am cunoscut în 2016, prin intermediul lui Marius Moga și ne-am întâlnit întâmplător la el la studio și am ținut legătura pe social-media. Am făcut mai multe sesiuni, și uite că am scos piesa împreună.  Cred că Maia nu era pregătită, abia a făcut 14 ani, are și ea buletin acum”, a spus Ioana.

Te invităm să urmărești mai jos întregul interviu cu Ioana Ignat și Maia Mălăncuș, de la „Dimineața cu Johnny și Soci”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.