Summer Kiss 2021

Fedde le Grand - „Mă bucur să fiu din nou în România”

OLiX a stat de la vorbă cu Fedde Le Grand, la Neversea Beach, chiar înainte de show-ul pe care DJ-ul l-a susținut la malul mării.

OLiX a stat de la vorbă cu Fedde Le Grand, la Neversea Beach, chiar înainte de show-ul pe care DJ-ul l-a susținut la malul mării. Chiar dacă anul acesta nu avem parte de Neversea Festival, muzica răsună în continuare în difuzoarele de pe litoral, iar Fedde Le Grand este încântat că a revenit în țara noastră:

Nu e chiar ca data trecută, dar eu mă bucur să fiu din nou în România, mai ales că am ocazia să mixez din nou în fața oamenilor. Sunt fericit, pentru că acesta este primul show pe care îl am, după toată pandemia asta. Am avut evenimente online, dar nu cred că am mai mixat de ceva timp, în fața unui public live”, a spus Fedde le Grand.

De asemenea, DJ-ul i-a povestit lui OliX câteva detalii despre cum s-a schimbat viața sa în timpul pandemiei:

Am avut mai mult timp pentru mine, nu am mai călătorit atât de mult, am făcut mai multă muzică vocală. M-am gândit că acum oamenii ascultă mai multă muzică în mașină, acasă sau la birou, dacă nu mai sunt festivaluri”, a spus Fedde le Grand.

DJ-ul a lansat recent piesa „Losing Control”, iar dacă nu ai ascultat-o, te invităm să îi dai PLAY chiar acum!

Summer is here! And it’s time for PARTY and celebration. În vara asta, Kiss FM îți aduce porția zilnică de SummerKiss, LIVE, pe plaja Neversea

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.