Kiss Music News

Oops! Irina Shayk l-a băgat în friendzone pe Kanye West. Ce nu a mers între cei doi?

Kanye West părea că și-a găsit fericirea în brațele frumoasei Irina Shayk.

După divorțul controversat de Kim Kardashian, Kanye West părea că și-a găsit fericirea în brațele frumoasei Irina Shayk. Cei doi au fost surprinși de mai multe ori împreună, iar toată lumea credea că totul merge bine în viața lui Kanye.

Însă, mai multe surse au dezvăluit că lucrurile nu sunt chiar roz între cei doi. Se pare că Irina Shayk l-a trimis direct în friendzone pe Kanye, preferând să păstreze doar o relație de prietenie cu acesta.

Kanye ar fi invitat-o pe Irina Shayk la Paris, la un show couture, însă, aceasta a refuzat invitația, deoarece nu și-a dorit să atragă atenția presei asupra ei.

O sursă apropiată Irinei a declarat că aceasta „îl vede pe Kanye doar ca pe un prieten și că nu își dorește o relație cu el”, adăugând faptul că modelul nu „își dorește niciun fel de asociere cu acesta, într-o direcție romantică, lucru care ar fi fost alimentat, dacă ar fi acceptat să meargă la Paris cu el”.

Aceeași sursă a mai declarat că „Irina este fericită că este single în acest moment și nu își dorește să fie cuplată cu nimeni”.

Într-un interviu recent acordat pentru revista ELLE, Irina Shayk a declarat că își dorește să își mențină relațiile private, după despărțirea de Bradley Cooper, alături de care are o fetiță, în vârstă de 4 ani, Lea de Seine. „Fostele mele relații, ei bine, sunt ceva privat, îmi aparțin. Sunt o parte din mine, o parte de care nu vreau să mă desprind”, a povestit Irina.

De asemenea, modelul a declarat că ignoră știrile din presă despre ea: „Nu vreau să citesc ce se scrie. Sinceră să fiu sunt mult prea ocupată să îmi cresc copilul. Dacă vor să scrie articole despre mine, ei bine, ei își fac doar treaba. Doar că eu sunt concentrată asupra vieții mele și a prietenilor mei. În rest e doar gălăgie!”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.