Kiss Music News

Hitul verii! Smiley și Connect-R au lansat în premieră la Kiss FM noua lor piesă „Rita”

Connect-R și Smiley și-au unit forțele și au lansat cea mai HOT piesă a verii - „Rita”.

Connect-R și Smiley și-au unit forțele și au lansat cea mai HOT piesă a verii - „Rita”, care s-a auzit live, în premieră la Kiss FM. Noul single este catchy, te face instant să dansezi și sigur o vei peste tot în vara asta.

„Avem o istorie destul de lungă amândoi. Ne cunoaștem de mai bine de 15 ani. Eu de când l-am cunoscut pe Connect-R mi s-a părut mega-tare. Am fost fanul lui de când a apărut”, a spus Smiley.

„Am vrut să fac o piesă cu un subiect neatins până acum. Și mi s-a părut tare ideea asta, să cânt despre femeia pe care am iubit-o și care chiar astăzi se mărită. Practic, ea îi dă altcuiva inima ei!”, a spus Connect-R.

Dacă ai urmărit videoclipul pe YouTube, nu uita să lași și un comentariu! În momentul în care se vor strânge 10.000 de comentarii, va exista o extragere, în urma căreia un fan va putea câștiga șansa de a-i avea la nunta lui pe Smiley și Connect-R!

„Ori la nuntă, ori la botez, în sufragerie e mai greu. Dacă e o aniversare sau o petrecere, noi venim și cântăm. Mergem cu tot alaiul!”, au spus Smiley și Connect-R.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.