NEWS

Say what?! Prinţul Harry şi Meghan Markle, premiaţi pentru că nu își mai doresc copii

În 2019, Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că nu își doresc mai mult de doi copii.

În timp ce pe fani i-a întristat, se pare că pe alții i-a bucurat decizia Ducilor de Sussex luată în legătură cu familia lor. În 2019, Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat public că-și doresc doar doi copii, iar de curând au fost premiați pentru alegerea lor.

Organizația caritabilă Population Matters tocmai a premiat decizia acestora de a se limita la doi copii, Archie, în vârstă de doi ani, şi Lilibet-Diana, de doar câteva luni. În ce constă asta?

Sâmbătă, 10 iulie, organizaţia caritabilă a anunţat că cei doi vor fi premiaţi pentru „decizia luminată” de a-şi limita familia la doi copii cu suma de 500 de lire sterline. În plus, Population Matters le-a mai acordat celor două „modele” distincţia de „Campionii schimbării”.

„Îi felicităm pe duce şi ducesă pentru că au luat această decizie luminată şi pentru că au afirmat că o familie mai mică este, de asemenea, o familie fericită”, se arată în declaraţia emisă de ei.

Acesta este primul an în care organizația a acordat nouă astfel de premii, cu prilejul Zilei Mondiale a Populaţiei. Aceasta defineşte premianţii ca fiind persoane care „promovează drepturile de reproducere, apără mediul şi iluminează publicul cu privire la provocările cu care ne confruntăm şi soluţiile disponibile”.

Ce se întâmplă dacă se răzgândesc?

Reprezentanţii „Population Matters” au dezvăluit pentru Insider că organizaţia „ar fi dezamăgită, dar relaxată dacă Markle şi Harry ar decide să aibă un al treilea copil. Sperăm că nu o vor face, dar oamenii se răzgândesc în privinţa a tot felul de lucruri”, au mai spus aceştia.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.