Hot On Kiss

Connect-R - „Am fost gelos pe o piesă pe care a produs-o Smiley”

Smiley și Connect-R au dat tonul distracției, joi dimineață la Kiss FM și au lansat în premieră noul lor single „Rita”.

Smiley și Connect-R au dat tonul distracției, joi dimineață la Kiss FM și au lansat în premieră noul lor single „Rita”. De asemenea, cei doi artiști au cântat și alte hituri celebre – „Vara nu dorm” și „Insomnii”, și ne-au povestit cum a luat naștere noua colaborare.

„Am vrut să fac o piesă cu un subiect neatins până acum. Și mi s-a părut tare ideea asta, să cânt despre femeia pe care am iubit-o și care chiar astăzi se mărită. Practic, ea îi dă altcuiva inima ei!”, a spus Connect-R.

De asemenea, artistul și-a adus aminte că tot la Kiss FM s-a auzit prima dată piesa „Vara nu dorm”, unul dintre cele mai mari hituri din cariera sa.

Kiss FM a fost o mână întinsă pentru mine, pentru că nici măcar casa de discuri nu a crezut în piesa „Vara nu dorm”. Mi-au spus că e o piesă simplă, și în limba română. Iar voi nu ați ezitat, iar de la voi, piesa s-a dus mai departe!”, a spus Connect-R.

Cântărețul a dezvăluit și faptul că și-ar fi dorit ca una dintre piesele produse de Smiley să fie a sa!

„Am fost gelos pe o piesă pe care a produs-o Smiley. „Eu și iarna sunt pe val”. Voiam să fie a mea! Chiar m-am întâlnit cu Smiley după și mi-a zis „Băi, tu-ți dai seama dacă asta era piesa ta, iarna?”, a spus Connect-R.

Te invităm să urmărești mai jos întregul interviu cu Smiley și Connect-R și să afli mai multe despre concursul pe care îl pregătesc.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.