Kiss Music News

Nu o să-ți vină să crezi de ce piesa „Gangnam Style” a fost interzisă în mai multe săli de fitness

Celebra piesă lasantă în 2012, nu se va mai auzi în sălile de sport din Seul.

Probabil nu există om care să nu fi auzit măcat o dată „Gangnam Style”, având în vedere că are peste 4 miliarde de vizualizări pe Youtube. După ce a fost lansată, în 2012, cu toții am fredonat și am dansat pe celebrul cântec. Sau cel puțin am încercat!

Ei bine, acum, autoritățile din Coreea de Sud i-au pus stop și au interzis-o în sălile de sport. Care este motivul? Acestea au transmis că muzica ce poate fi pusă la clasele de aerobic și de fitness din Seul nu trebuie să aibă un tempo mai mare de 120 bătăi pe minut.

Și aici se încadrează și „Gangnam Style”. Celebra melodie lansată de artistul sud-coreean are 132 de bătăi pe minut, anunță ziarul The Korea Herald, citat de HotNews. Poate de aceea nu puteam ține pasul cu coregrafia...

Această nouă regulă, alături de interzicerea dușulului la clubul de fitness și limitarea numărului de persoane în fiecare zonă, intră în categoria de regulilor de nivel 4, introduse în capitala Coreei de Sud pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

Autoritățile au explicat că muzica rapidă și exercițiile cardio pot genera mai multe respirații, cu stropi, ce pot răspândi virusul. De asemenea, benzile de alergat sunt setate la 6 kilometri pe oră.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.