Kiss Music News

Cod roșu! JO aduce „Ploaie de vară" în playlist-ul tău

Acultă acum „Ploaie de vară", noua piesă semnată JO!

JO lansează „Ploaie de vară", o piesă fresh care să ne mai răcorească puțin! În noul single, artista vorbește despre iubirea trecătoare ce dispare la fel de repede precum apare.

Piesa este despre toate experiențele ce se ivesc în mod neprevăzut în viața noastră, despre prietenii sincere, iubiri ce ne fură inima și momente spontane – toate trăite la fel de intens ca o „Ploaie de vară”, într-o zi caniculară.

„Cred că toți am întâlnit dragostea aceea spontană, ce ne răscolește sufletul din prima secundă, ce ne face să visăm cu ochii deschiși, apoi treptat sau chiar brusc devine din ce în ce mai fadă. Piesa a fost creată în studiourile Ha Ha Ha Production, într-o sesiune la care au participat compozitori și producători foarte talentați și muncitori ce au transpus perfect în muzică și versuri această poveste. Abia aștept să aflu părerile voastre, să ascultați piesa și să vedeți clipul, sper să vă placă la fel de mult precum îmi place și mie”, povestește entuziasmată JO despre noul său single.

 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.