Hot On Kiss

Cristi Hrubaru vine luni dimineață la Kiss FM

Cristian Hrubaru, colegul nostru de la Rock FM, vine în vizită la Kiss FM, luni dimineață.

Cristian Hrubaru, colegul nostru de la Rock FM, vine în vizită la Kiss FM, luni dimineață, pentru a ne povesti mai multe despre campaniile susținute de Bikers for Humanity și cum te poți implica și tu în ele, ajutându-i pe alții!

Bikers For Humanity a început în toamna anului 2015. Organizația Habitat for Humanity a invitat atunci diferite personalități publice pentru a se alătura echipelor sale de voluntari, în proiectul Big Build de la Bacău. Printre ei se afla și omul de radio și televiziune Cristian Hrubaru, cunoscut și pentru pasiunea sa legată de motociclete, el fiind foarte activ în comunitatea moto din România (prezentator al întrunirilor, întâlnit deseori la evenimentele caritabile inițiate de motocicliștii români).

Ideea de a aduna laolaltă o mână de motocicliști i-a venit în timp ce punea țiglă pe una din casele ridicate la Big Build 2015.  A fost suficientă o întrebare pe FB, ca mai apoi să strângă 400 de bikeri voluntari din toate colțurile țării,  pentru ceea ce avea să devină prima ediție Bikers For Humanity.

Acesta este începutul unei povești frumoase, cu motocicliști, cu oameni minunați ce au o inimă uriașă.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.