Cool Stuff

Nu-i dă voie Mila! Motivul surprinzător pentru care Ashton Kutcher nu a mai plecat în spațiu

Ashton Kutcher era pregătit să viziteze spațiul cosmic, dar Mila Kunis nu l-a mai lăsat să plece.

Doamna Mila, doamna Mila, îl lăsați pe Ashton în spațiu? Nu! Cam așa s-au sfârșit planurile lui Ashton Kutcher de a face turism cosmic.

Îndrăgitul actor urma să meargă în spaţiu cu zborul Virgin Galactic, alături de miliardarul Richard Branson, dar soția sa nu l-a mai lăsat să plece, deoarece nu era „o decizie înţeleaptă pentru familie”. Se pare că acesta își cumpărase chiar și biletul, dar a fost nevoit să-l vândă.

El a povestit totul pentru Cheddar News și a dezvăluit mai multe detalii despre cum s-au desfășurat discuțiile dintre ei. Potrivit declarațiilor lui, Ashton Kutcher și-a cumpărat bilet pentru zborul Virgin Galactic încă din 2012, pe vremea când el și Mila Kunis nu erau căsătoriți. În prezent, actorii sunt părinții lui Wyatt, care are 6 ani, și ai lui Dimitri, în vârstă de 4 ani.

„După ce ne-am căsătorit și am făcut copii, soția mea a sustinut practic ideea că nu ar fi o decizie inteligentă pentru familie să mergem în spațiu atunci când avem copii mici”, a recunoscut Ashton. „Așadar, am ajuns să-mi revând biletul la Virgin Galactic. Trebuia să fiu pe următorul zbor, dar nu voi fi”, a mai mărturisit actorul.

Deşi, pentru moment, s-a răzgândit în privinţa zborului în spaţiu, el a insistat că visul său de a vedea galaxia este în continuare prezent. „La un moment dat, voi merge în spaţiu”, a mai adăugat el.

Pe 11 iulie, miliardarul Richard Branson a zburat din deșertul New Mexico până în spațiu. Magnatul care a fondat Virgin Galactic în urmă cu aproape 20 de ani, investind mai bine de 1 miliard de dolari, a făcut călătoria istorică la bordul unei navete spațiale cu alți cinci membri ai echipei.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.