Cool Stuff

Mari schimbări la „Românii au talent”! Cel mai simpatic jurat părăsește show-ul

Ediția „Românii au talent” din acest an va arăta altfel!

Vești proaste pentru fanii „Românii au talent”! Florin Călinescu, unul dintre mai îndrăgiți jurați, a anunțat că renunță la colaborarea cu PRO TV și implicit, va părăsi show-ul.

Sincer și deschis ca de obicei, actorul a dat vestea printr-o postare scurtă pe pagina sa de Facebook. „Cu oarecare părere de rău, vă anunţ că renunţ la colaboarea cu actualul management al Pro TV. Deci, si la Românii au talent”, a dezvăluit acesta.

Florin Călinescu nu a dat detalii în legătură cu ruptura de PRO TV, însă a scris că vor veni „mai încolo”. Acesta se afla la masa juriului din 2015, când a venit să-l înlocuiască pe Constantin Cotimanis.

PRO TV, prima reacţie despre plecarea lui Florin Călinescu

Într-o reacţie pentru Click.ro, postul de televiziune a anunţat că nu va comenta declaraţiile fostului jurat şi că aceasta este o perioadă de negociere pentru membrii juriului emisiunii „Românii au Talent”.

„Nu putem comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu, pe pagina lui personală de Facebook. Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent. Odată ce acestea se vor încheia, publicul emisiunii se va bucura de începerea filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din România”, au transmis reprezentanţii PRO TV.

Actorul Florin Călinescu este unul dintre cei mai vechi oameni din PRO TV. Acesta a făcut parte din mai multe show-uri şi emisiuni la postul din Pache Protopopescu, încă de la înființare. El a realizat „Chestiunea zilei”, „Te uiţi şi câştigi” şi „Ora şapte, bună dimineaţa”, a jucat în mai multe filme şi seriale şi, în 2017, a fost jurat în emisiunea „Uite cine dansează”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.