Hot On Kiss

Bikers For Humanity continuă povestea faptelor bune. Cristi Hrubaru ne-a povestit totul despre campania de anul acesta

Bikers For Humanity a ajuns anul acesta în Râmnicu Sărat pentru a reabilita cinci centre pentru copiii instituționalizați.

Cristian Hrubaru, colegul nostru de la Rock FM, a venit în vizită la Kiss FM, în această dimineață, pentru a ne povesti mai multe despre campaniile susținute de Bikers for Humanity și cum te poți implica și tu.

Bikers For Humanity a ajuns anul acesta la cea de-a șasea ediție și continuă povestea faptelor bune. Comunitatea moto din România a pus osul la treabă pentru a reabilita cinci centre pentru copii instituționalizați din Râmnicu Sărat, județul Buzău.

Actuala campanie a început încă de anul trecut, dar pandemia le-a pus bețe în roate, iar toți banii strânși atunci au fost redirecționați către spitale.

„Noi am început acțiunea în 2020, înainte de pandemie. Am început să strângem bănuții, să ne pregătim, a venit pandemia, stop joc! Tot ce am strâns s-a dus către spitalele din România, am ajutat vreo nouă spitale din orașe diferite, centre de ambulanță”, a dezvăluit Cristi Hrubaru.

Odată cu 2021, acțiunea a fost reluată și pentru că au la dispoziție doar trei weekend-uri, a avut loc o adevărată desfășurare de forțe. „În primul weekend am înălțat gardurile, le-am făcut mai mari și am început să dăm cu amorsă și cu var. Weekend-ul acesta betoanele, pentru că era musai. Și weekendu-ul viitor e cel mai frumos. Terminăm faza cu văruitul, amenajăm locurile de joacă, plantăm floricele, facem serbarea cu copii, avem cadouri pentru ei”, a mai dezvăluit acesta.

Ce poți să faci pentru a ajuta și tu?

În primul rând, te poți implica activ. Cristi Hrubaru spune că nu trebuie să fii motociclist pentru a ajuta și nici nu există o limită de vârstă. Oricine își dorește să ajute, poate să participe. „E foarte mișto! N-ai idee cât te încarcă chestia asta! Și să știți că și oamenii care nu au de-a face cu motocicleta sunt bineveniți acolo”.

„Ca să simțiti cu adevărat ce se întâmplă acolo, trebuie doar să veniți o dată! O să plecați rupți de oboseală, asta vă garantez, dar de asemenea, extrem de fericiți!”, a mai spus el.

În fiecare an, se fac liste de înscrieri, dar ai grijă, este bătaie pe locuri! „Încunuarea succesului a fost acum vreo doi, trei ani, când a venit Metallica în România, și pe Facebook a apărut un mare mesaj: „Help! Schimb bilet la Metallica cu loc Bikers For Humanity”, îsi amintește acesta.

Pentru mai multe informații despre campanii, poți vizita pagina oficială de Facebook, canalul de Youtube, unde există clip-uri de la fiecare acțiune sau site-ul bikersforhumanity.ro, unde există o secțiune în care explică clar cum poți ajuta. De asemenea, poți trimite un SMS cu textul „BFH” la 8844.

Te invităm să urmărești mai jos interviul integral cu Cristian Hrubaru și să afli mai multe despre ce presupune o astfel de campanie!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.