Cool Stuff

Wow, ce mari s-au făcut! Blake Lively, imagini rare alături de cele trei fiice

Blake Lively și-a scos fetele la plimbare pe străzile din New York.

Blake Lively este o mamă împlinită și se pare...cu experienţă! Actrița, în vârstă de 33 de ani, a fost surprinsă de paparazzi pe străzile din New York, alături de James, Inez și Betty.

Vedeta le-a scos singură pe fete la plimbare și se pare că a găsit metoda perfectă de a le ține pe toate trei sub observație. În timp ce James și Inez stau în cărucior, mezina familie este ținută în brațe.

Îmbrăcată relaxat, vedeta manevrează perfect căruciorul cu o singură mână, pe străzile aglomerate ale metropolei.

Cadrul cu toate cele trei fetiţe ale cuplului format din Blake Lively și Ryan Reynolds este cu siguranță unul rar și inedit. Deși cârcotoașii s-au întrebat dacă nu cumva fetele sunt prea mari pentru cărucior, fanii s-au bucurat de primele imagini cu chipul micuței Betty.

Cu toate că pare făcută pentru asta, Blake Lively a vorbit în cadrul unui interviu acordat, anul trecut, pentru Good Morning America despre cât de greu este să crești trei copii. „Este de parcă am trecut de la doi la 3000”, a spus Blake încercând să explice care este diferența dintre a avea doi și trei copii.

„Avem atât de mulți copii! E o nebunie, suntem depășiți. Noi, părinții, avem destul de multe de făcut. Oamenii spun că nu sunt diferențe între a avea doi sau trei copii, că este destul de ușor – aceste persoane nu au trei copii, de fapt. Este o adevărată nebunie. Devine din ce în ce mai greu să pleci de acasă. Încep să te întrebe: „Unde te duci? Când vii acasă? De ce ne lași singure?”. Iubesc să am fete, e incredibil”, a mai spus ea.

Blake Lively și Ryan Reynolds formează unul dintre cele mai îndrăgite dar și discrete cupluri de vedete de la Hollywood, Ei s-au căsătorit în septembrie 2012 și au împreună trei fete: James, în vârstă de 6 ani, Inez, de 4 ani, și Betty, de 1 an.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.