Cool Stuff

Săritură ca la Olimpiadă! Nadia Comăneci, clip aniversar la 45 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii

Nadia Comănec, din nou în costumul de 10, la 45 de ani de la Jocurile Olimpice de la Montreal .

Nadia Comăneci a scris istorie la Jocurile Olimpice de la Montreal și îți vine să crezi sau nu, au trecut 45 de ani de atunci! Gimnasta a marcat momentul într-un mod inedit, demonstrând că încă este într-o formă de excepție și a postat totul pe rețelele de socializare.

Nadia, acum în vârstă de 59 de ani, s-a îmbrăcat într-un costum similar cu cel pe care l-a purtat la Montreal și a făcut un salt în parcarea din fața casei sale. Dar asta nu e tot! Cadrul a fost completat de o mașină specială, care amintea de momentul istoric.

Este vorba despre camionetă ediție limitată, făcută special pentru Jocurile Olimpice de la Montreal din 1976. Ea a dezvăluit că a primit mașina rară de la soțul ei, cu ocazia împlinirii a 45 de ani de la primul 10.

„O picătură de istorie la 45 de ani distanță de la obținerea primei medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Montreal. Am adăugat la colecția Montreal 1976 un GMC pick-up ediție limitată cu sigla Montreal pentru aniversarea primului 10 perfect, pe 18 iulie. Mulțumesc pentru această surpriză frumoasă, @bartconner”, a scris Nadia Comăneci pe Instagram.

Fanii din întreaga lume au felicitat-o, printre care și nimeni alta decât Nicole Kidman. Celebra actriță este o fană declarată a gimnastei noastre și s-a alăturat proiectului #GoldMeetsGolden, lansat de publicaţia „People” în preajma Olimpiadei de la Tokyo.

Astfel, cele două au intrat într-o conversație video, în timpul căreia Nicole Kidman i-a mărturisit: „Fiicele mele fac gimnastică, aşa că sunt emoţionată să vorbesc cu tine. Sunt o mare fană a ta”. „Îmi plac sporturile, dar în mod special gimnastica şi acum, privindu-mi copiii învățând să facă asta, realizez că eu n-aş fi putut s-o fac niciodată”, a spus actrița australiană.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.