Kiss Music News

Halsey a născut! Iată primele fotografii cu băiețelul ei și ce nume special a ales

Halsey este mamă de băiat și a dezvăluit ce nume a ales pentru micuțul ei.

Bun venit, baby no. 1! Halsey a născut un băiețel perfect sănătos și este în al nouălea cer. Se pare că marele eveniment a avut loc săptămâna trecută, după ce la începutul anului, și-a surprins fanii cu vestea că ea și Alev Aydin așteaptă primul lor copil.

Cântăreața a făcut anunțul pe rețelele de socializare, postând nu una, ci două fotografii adorabile. În prima imagine ea apare pe patul de spital, alături de iubitul său și de nou născut, iar în cea de-a doua, micuțul servește masa.

De asemenea, proaspeții părinți au hotărât să dezvăluie și numele băiețelului lor, așa că să-l întâmpinăm cum se cuvine pe Ender Ridley Aydin.

„Recunoștință. Pentru cea mai „rară” și euforică naștere. Susținută de dragoste”, a scris ea în descrierea postării, anunțând atât numele, cât și data nașterii bebelușului: „Ender Ridley Aydin, 14.07.2021”.

La începutul acestui an, Halsey a dezvăluit că este însărcinată, publicând pe Instagram primele fotografii cu burtica de gravidă. Fanii artistei au fost extrem de bucuroși, iar imaginile au adunat aproape 6 milioane de aprecieri.

Vestea a fost cu atât mai mare cu cât, se pare, artista a luptat să devină mamă. Potrivit declarațiilor ei, își dorea acest lucru mai mult decât orice pe lume, deși suferă de endometrioză, o boală care provoacă infertilitate. Dar, cu toate că așa că șansele să rămână însărcinată erau destul de mici, acum acesta și-a îndeplinit cel mai mare vis.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.