Hot On Kiss

Carla’s Dreams – „Am multe piese scrise, dar spre bucuria voastră, sunt și foarte multe proaste”

Carla’s Dreams și EMAA, detalii neștiute de la filmarea clipului pentru piesa „N-aud”.

Carla’s Dreams și EMAA ne-au dat deșteptarea marți dimineață cu noul lor single „N-aud” pe care l-au interpretat LIVE în studioul Kiss FM. Deși se află la prima colaborare, cei doi artiști au dat lovitura, iar noua piesă se află, în prezent, pe locul doi în Trending.

Invitați la „Dimineața cu Johnny și Soci”, Carla’s Dreams și EMAA au povestit mai multe despre procesul de scriere a piesei și detalii din spatele camerelor de filmat de la clip.

„E o piesa scrisă cu drag. O piesă scrisă ne-ușor, un pic mai suferită. O piesă care n-a fost scrisă pe șleau”, a dezvăluit Carla’s Dreams.

„Eu sunt foarte mult timp în studio. Nu pentru că trebuie, ci pentru că mă simt foarte bine acolo. Iar colaboarea cu Carla’s a venit datorită faptului că sunt foarte puțini artiști cu care eu simt că pot lucra”, a completat EMMA.

De asemenea, în această dimineață, Carla’s Dreams a demontat și un mit. Întrebat dacă zvonul conform căruia el avea multe piese scrise deja dinainte de a veni în România, a răspuns, mai în glumă, mai în serios: „Am multe piese scrise. Mai am, un fel de volum de poezii, dar spre bucuria voastră, sunt și foarte multe proaste”.

Cât despre clip, acesta a fost filmat la Chișinău, iar EMMA a povestit cum s-a simțit pentru prima dată acolo, concluzionând: „A avut cele mai frumoase lucruri și cele mai rele de-odată”.

Ei au mai dezvăluit că în secvența de la final, în care le ard mâinile, focul este real. „Exista o tehnică în care îți băgai mâinile sau ce trebuia să ardă, într-un fel de gel, care-ți proteja mâna. Apoi mai turnai un gel ca să se aprindă. Doar că nu puteai să stai foarte mult. Mai mult de 10 secunde, era complicat. Simți căldura și nu te poți concentra pe gesturile care trebuie să fie frumoase, pe mimică”, a mai dezvăluit artista.

Te invităm să urmărești întregul interviu cu Carla’s Dreams și EMAA, de la „Dimineața cu Johnny și Soci”!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.