Kiss Music News

Cineva a înfuriat-o! Camila Cabello, deranjată de comentariile jignitoare ale fanilor

Camila Cabello le-a închis gura haterilor care o critică pentru kilogramele în plus.

Nicio persoană celebră nu duce lipsă de hateri. Asta se întâmplă și în cazul Camilei Cabello, care a fost „trasă la răspundere” pentru kilogramele în plus.

În ultima perioadă, Camila Cabello a luat câteva kilograme în plus, iar acest lucru a fost imediat sesizat de fanii săi. Criticile la adresa ei au curs pe rețelele de socializare, iar aceasta a răbufnit și le-a închis gura răutăcioșilor, cu stil.

Totul a culminat cu momentul în care pe internet a apărut o fotografie, surprinsă de paparazi, în care aceasta poartă un top scurt, care îi lasă la vedere abdomenul ce nu e complet plat. Artista nu a mai stat pe gânduri și le-a transmis câteva cuvinte urmăritorilor săi.

Ce le răspunde Camila Cabello haterilor!

Ea a postat pe contul său de Tik Tok un video, filmat în mașină, în care explică totul. Camila a mărturisit că se simte foarte bine în pielea ei și că nu poate mereu să afișeze o imagine perfectă.

 „Alergam în parc în timp ce îmi vedeam de treaba mea, încercând să mă păstrez în formă, încercând să mă păstrez sănătoasă. Și port un top care îmi scoate în evidență burta și nu am vrut să o ascund pentru că alergam (…) ca o persoană normală care nu vrea să își ascundă burta tot timpul”, și-a început ea mesajul.

„Și mi-am zis: Fir-ar să fie! (…) Să fi în război cu propriul tău corp nu mai e la modă. Sunt recunoscătoare pentru acest corp care mă lasă să fac tot ce am nevoie să fac. Suntem femei adevărate, cu forme și celulită, și urme și grăsime. Și trebuie să ne asumăm asta, dragilor”, a mai adăugat aceasta.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.