Cool Stuff

Luăm notițe! Sfaturi pentru tinerețe fără bătrânțe de la Jennifer Aniston

Jennifer Aniston a dezvăluit care este ritualul ei pentru a rămâne veșnic tânără.

Jennifer Aniston chiar nu îmbătrânește! Deși la începutul acestui an a împlinit 52 de ani, ea arată la fel ca la 25 și trebuie să recunoștem că suntem puțin geloși.

Până acum, îndrăgita actriță nu a apelat la nicio intevențiE estetică și a lăsat lucruile să vină natural. Iar acesta este doar un motiv în plus pentru care și-a păstrat statutul de sex-simbol de-a lungul anilor. Cu toate acestea, „răsfățata Americii” a dezvăluit ce face pentru a se menține în formă. Așa că scoateți pixurile și luați notițe!

Se pare că, pentru Jennifer Aniston, elixirul tinereții constă într-o alimentație sănătoasă și mult sport. Ea a dezvăluit că principalul secret care o ajută să nu îmbătrânească sunt pulberile pe bază de colagen. Potrivit declarațiilor ei, în fiecare dimineață, își pune astfel de pulberi în cafea și de asemenea, bea 3-4 sticle de apă, de 650 ml, pe zi, adica aproximativ 2 litri zilnic.

Pe lângă colagen şi hidratare, vedeta are un stil de viață sănătos, per total. Aceasta mănâncă legume şi fructe ecologice, ouă de fermă sau peşte sălbatic și Evită făina albă şi zahărul. Totuși, ea nu a renunțat de tot la dulciuri! Dimineață, în afară de cafeaua cu colagen, mănâncă puțină ciocolată neagră şi arahide.

Și sportul contribuie la forma fizică de invidiat a actriței! Jennifer practică pilates, exerciţii fizice speciale inventate de germanul Joseph Hubertus Pilates. Acestea se pot face la orice vârstă, întăresc muşchii, combat durerile de încheieturi, dau corpului o mai mare flexibilitate şi ajută la concentrare.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.