Cool Stuff

Awww, adorabil! Cum îl alintă Emily Blunt pe Dwayne Johnson pe platoul de filmare de la „Jungle Cruise”

Emily Blunt și Dwayne Johnson fac echipă pentru noul film „Jungle Cruise”, dar se înțeleg la fel de bine și în viața reală.

Încă puțin și îi vom vedea pe Dwayne „The Rock” Johnson și Emily Blunt facând echipă în noul film „Jungle Cruise”. Actorii îi vor interpreta pe Frank Wolff, respectiv Dr. Lily Houghton în filmul de aventură Disney, bazat chiar una dintre atracțiile principale ale celebrului parc tematic Disneyland.

Producția va avea premiera în cinematografe la finalul acestei luni, dar până atunci, iată câteva detalii picante din spatele camerelor de filmat.

Deși poate nu era de așteptat, Emily Blunt și Dwayne Johnson formează o echipă pe cinste și în viața reală. În ciuda faptului că drumul lor la Hollywood a fost total diferit și nu părea că ar avea prea multe lucruri în comun, în timpul filmărilor, cei doi s-au apropiat foarte mult. Atât de mult, încât au început să-și pună porecle.

Într-un interviu acorat recent pentru ET, actrița a dezvăluit că i se adresează cu apelativul „Toots” colegului ei de pe platoul de filmare. Aceasta susține că este un termen de alint, o „poreclă veche”, care datează din anii `30, atribuită de obicei, unei femei sau fete. Nu știm încă de ce, dar Emily a considerat că i se potrivește perfect fostului campion la wrestling.

„Sunt aproape trei ani de când îi vorbesc așa. Îmi face plăcere să-i atribui tot felul de porecle legate de chestii drăgălașe. De exemplu, dacă el îmi trimite un mesaj în care-mi spune „Plec acum, ne vedem la filmări”, eu îi răspund „Ok, prăjiturică””.

Dwayne Johnson și-a spus și el părerea despre acastă poreclă și nu pare să-l deranjeze deloc. El admite că este un gest de prietenie, cât și o mișcare clară prin care se stabilește cine conduce în relația lor. Mai mult, actorul spune, în glumă, că atunci când a cunoscut-o „văzusem toate filmele lui Emily. Ea nu se uitase la niciunul de-al meu, așa că totul a mers perfect”.

Având în vedere că cei doi s-au înteles atât de bine la filmări, acum așteptăm cu nerăbdare să vedem dacă vor avea aceeași chimie și pe marele ecran. În noul film, ei au o misiune grea și abia așteptăm să aflăm cum se descurcă!

Căpitanul Frank, care conduce o mică ambarcațiune fluvială, pleacă împreună cu Lily Houghton, om de știință, și cu fratele acesteia, într-o misiune în junglă pentru a găsi Arborele Vieții. Dar nu le va fi deloc ușor! „Jungle Cruise” va avea premiera pe 30 iulie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.