Kiss Music News

O nuntă atipică. Ce pregătesc Cleopatra Stratan și Edward Sanda pentru marele eveniment

Cleopatra Stratan și Edward Sanda își doresc o nuntă atipică și au renunțat deja la multe dintre tradiții.

Se aud deja clopote de nuntă! Cleopatra Stratan și Edward Sanda se căsătoresc vara aceasta, în luna august. Îndrăgostiții sunt foarte nerăbdători și au ales chiar și destinația pentru luna de miere.

Cei doi au făcut deja un alt pas imporant și, după ce Cleopatra a absolvit liceu, s-au mutat împreună în București. Invitați în emisiunea „Vorbește lumea”, de la PRO TV, artiștii au dat mai multe detalii despre marele eveniment și au dezvăluit că totul este aproape gata.

„Pregătirile de nuntă le-am făcut deja. Când am decis să facem evenimentul, am pus totul pe foaie și am sunat în stânga și în dreapta ca să organizăm din timp, să nu avem stres atunci. Suntem liniștiți deocamdată”, a declarat Cleopatra.

De asemenea, artista a dezvăluit că va fi o nuntă mai atipică. Aceasta va purta o singură rochie de mireasă și au renunțat la multe dintre tradițiile din ziua cea mare.

„Una bună și simplă. O să fie totul foarte simplu. Nici măcar nași nu avem, ca să înțelegeți. (...) Noi nu o să facem nicio tradiție. Am renunțat la găină și la furatul miresei de la început. Vrem să facem din acest eveniment o petrecere memorabilă”, a mai spus aceasta.

„Lumea își imaginează că o să fie ceva pompos, dar nu. Va fi ceva super relaxat, cu oameni foarte speciali, cu prieteni și familie. Așa e cel mai frumos!”, a adăugat și Edward.

Cleopatra și Edward au renunțat și la celebra petrecere a burlacilor și a burlăcițelor, iar artista a mai mărturisit că își va păstra numele și după căsătorie.

Mai mult, se pare că planurile sunt foarte bine puse la punct, pentru că cei doi îndrăgostiți au ales deja și destinația pentru luna de miere. „Vrem să facem o călătorie în Europa, cât încă este cald, și poate apoi într-o insulă exotică mai pe la iarnă. Vom merge în Sardinia”, a dezvăluit Cleopatra.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.