Cool Stuff

VIRAL| Jean-Claude Van Damme, distracție pe manele în România

Celebrul actoru Jean-Claude Van Damme își exersează mișcările periculoase pe manele.

Jean-Claude Van Damme a revenit pe meleaguri românești și se distrează din plin. Nu e prima dată când ajunge în România, dar este prima dată când venirea lui este virală.

În decursul zilei de astăzi, au apărut mai multe imagini cu actorul dansând pe manele. El a fost filmat într-o mașină, alături de alți câțiva bărbați români, care dansează, fredonează și fluieră pe ritmuri orientale. Imaginile au fost transmise LIVE pe Facebook, chiar din timpul plimbării lor și nu este de mirare că au împânzit internetul.

Cu toată că, la un moment dat, Van Damme se aude spunând că nu își dorește să apară pe rețelele de socializare, era deja prea târziu. În doar câteva ore, clipul postat de tânăr a strâns aproape 180 de mii de vizualizări și mii de comentarii și reacții.

Internauții români, dar și străini s-au întrecut în comentari: „ai făcut istorie”, a scris un bărbat sau „vedeți să nu-l supărați că vă bate în trei exemplare”, a mai scris altcineva.

Celebrul actor nu se află pentru prima dată la noi în țară. Mai mult, în 2010, el declara că are o slăbiciune pentru români. „Românii sunt importanți pentru mine. Eu călătoresc mult și am realizat că sunt niște oameni foarte dulci. Sunt muncitori, dar nu au la fel de mult noroc ca alte nații”, spunea acesta.

La acel moment, el se afla pentru a doua oară în Bucuresti, iar de atunci și până acum, actorul a fost de mai multe ori în România. De data aceasta, nu se știe exact când a ajuns și de ce se află în țară, dar marți seară, Chef Hadad a postat o poză în care apare alături de Van Damme.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.