Cool Stuff

Prințul George al Marii Britanii împlinește opt ani și este deja pregătit să devină rege

Ducii de Cambridge au marcat aniversarea Prințului George cu o nouă fotografie adorabilă.

Prințul George al Marii Britanii este deja băiat mare! Primul născut al Ducilor de Cambridge împlinește opt ani și este deja pregătit să-și preia atribuțiile. Dar, din fericire, mai are ceva timp de copilărit.

Cu ocazia aniversării sale, Palatul Kensington a publicat o nouă fotografie cu micul Prinț, realizată, așa cum ne-am obișnuit chiar de mama sa, Kate Middleton. În imagine, aceasta este cu zâmbetul până la urechi și este imposibil să nu observi asemănarea izbitoare cu tatăl său, Prințul William.

De asemenea, fanii au observat rapid și un alt detaliu, care cel mai probabil este un omagiu adus Prințului Philip. Străbunicul lui George a încetat din viață în luna aprilie, la 99 de ani. În fotografia aniversară, micul moștenitor este așezat pe capota unei mașini care pare să fie un Land Rover, marca preferată a străbunicului său. 

Deși are doar opt ani, se pare că George știe deja că viața sa va fi cu mult diferită de a altor copii. Potrivit expertului regal Robert Lacey, părinții săi i-au explicat că în viitor va deveni rege și acest lucru s-a întâmplat încă de anul trecut.

În 2016, Prințul William declara că așteaptă momentul potrivit pentru a-i da vestea fiului său cel mare și se pare că acesta a sosit. „William și Kate au vorbit deja cu George și Charlotte despre rolurile pe care le vor avea în viitor, dar într-o manieră potrivită unor copii, astfel încât să nu se simtă copleșiți. George știe că e special și că într-o zi va deveni viitorul rege al Angliei”, a declarat o sursă pentru Closer Weekly.

Aceasta a adăugat și că cei trei copii ai cuplului regal sunt extrem de sociabili și că nu se tem să apară sau să vorbească în public.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.