Summer Kiss 2021

Parra for Cuva, show special sâmbătă seara la Neversea Beach

Așa cum ți-am promis, în vara asta, Kiss FM e acolo unde hiturile răsună în difuzoare, iar distracția ține până în zori. Iar dacă nu ți-ai făcut planuri în weekend, Kiss FM te invită la un super-party, pe plaja Neversea din Constanța, pe ritmurile celor mai tari DJ.

Acest final de saptămână vine cu o nouă serie de evenimente pe plaja Neversea.  Un alt weekend ca un festival, într-o locație cu decoruri fanatastice, servicii premium, un staff prietenos, zâmbete, atmosferă de vacanță și de party!

Organizatorii celui mai mare festival pe o plajă din Europa continuă evenimentele live pe Neversea Beach, cu o nouă serie de petreceri marca Dreamscape, un concept care promite un mix de sound-uri multiculturale. Experiența muzicală de la malul Marii Negre se transformă într-o altă călătorie unică.

Vineri, 23 iulie vine cu vibe-ul perfect, de la ora 18:00, cu un live set EsauNue, un artist care de mai bine de 10 ani combină sound-ul electronic cu elemente acustice, reușind să transforme un experiment audio într-o experiență.

Un live set la început de weekend, la apus cu un cocktail, un pahar cu șampanie, vin sau gin, sau orice îți încântă papilele gustative, alături de gașca de prieteni, este startul perfect. Petrecerea continuă apoi, de la 22:00, cu sound-ul underground, într-un set live de 4 ore cu Marwan.  

Sâmbătă, 24 iulie, seria de petreceri Dreamscape continuă cu un live memorabil. Artistul care a ajuns pe locul 6 în UK Singles Chart cu o versiune remix pentru clasicul “Wicked Games” de la Chris Isaak, germanul Parra for Cuva este invitatul serii de la ora 21.30. În 2017, revista Groove Magazine l-a denumit “Best Newcomer” pe piața muzicală underground.

Recent, pe 16 iulie, Parra for Cuva și-a lansat noul album intitulat „Juno”, iar single-ul de promovare pentru acest LP „Ordel” a trecut deja de 2 milioane de ascultări pe platforma Spotify.

Timp de o oră și jumătate Parra for Cuva va îmbina, într-o apariție live, elemente din house, pop, pian și downtempo, cu briza mării, vibe-ul de festival și de plajă.

Marwan animă apoi seara perfectă de weekend cu o combinație de sound underground, tribal, ambiental și deep house până la ora 02:00.

Ne vedem pe plaja Neversea!

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.