Kiss Music News

Este știrea zilei! Antonia și Alex Velea s-au logodit, după nouă ani de relație

Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia cu un un inel superb!

După aproape nouă ani, Antonia și Alex Velea duc relația la următorul nivel. Artistul a făcut pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, iar aceasta este în al nouălea cer. Cel puțin, judecând după fotografia postată!

Cel care a dat marea vestea a fost chiar Alex, care a postat pe Instagram o imagine cu viitoarea lui soție, dar și cu bijuteria pe care i-a oferit-o. Inelul de logodnă este unul la care orice femeie visează, iar Antonia l-a acceptat imediat.

„„A zis Da! Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte!”, este mesajul postat de acesta. Cum era de așteptat, iubita sa a fost extrem de emoționată și fără să stea pe gânduri, i-a spus „DA” lui Alex. „Da de o mie de ori”, a răspuns artista în comentarii.

Antonia și Alex Velea, un cuplu care a rezistat indiferent de greutățile întâmpinate

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi artiști nu se feresc să-și afișeze dragostea și au vorbit mereu deschis despre momentele mai puțin fericite prin care au trecut de-a lungul celor aproape 9 ani împreună.

După cum știe toată lumea, povestea lor nu a început cu dreptul. Cei doi se cunosc din 2009, dar formează un cuplu de la finalul lui 2012, după ce artista s-a despărțit de Vincenzo Castellano. Artiștii au împreună doi copii, pe Dominic și Akim, iar Antonia o mai are pe Maya din relația anterioară.

Antonia și Alex Velea au trecut peste multe obstacole, mai ales lupta continuă în tribunale pentru procesul de custodie al fetiței și pentru cel de recunoaştere a paternităţii lui Alex Velea pentru cei doi băieţi. Iar acum, că totul se îndreaptă spre bine, ei sărbătoresc cu o logodnă!

Rămâne de văzut când vedeta va îmbrăca rochia de mireasă și când vor stabili data nunții. Toată lumea i-a felicitat pe cei doi și așteptăm cu nerăbdare evenimentul care va ține, cu siguranță, prima pagină a ziarelor.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.