Cool Stuff

Încă face furori! Sting se poate lăuda cu un fizic de invidiat, la 69 de ani

Sting a fost surprins la plajă și poate face gelos pe oricine cu fizicul său.

Sting a topit multe inimi de-a lungul carierei sale și nu se oprește nici la 69 de ani. Recent, artistul a fost surprins de paparazzi pe un iaht în insula italiană Capri, într-o „ținută” sumară. Foarte sumară, de fapt!

Îmbrăcat doar într-un slip negru, acesta și-a etalat fizicul de invidiat în timp ce plonja în mare, direct de pe vasul de lux. Potrivit Page Six, el nu a mers singur în vacanța din Golful Napoli, ci alături de soția sa, Trudie Styler și mai mulți prieteni.

Iar atunci când nu se bucura de valurile mării, Sting a fost fotografiat stând la soare, răcorindu-se sub dușurile exterioare de pe vas sau uscându-se cu un prosop.

Și ca și cum nu era de ajuns că i-a făcut pe toți geloși cu forma sa fizică, la final, acesta i-a oferit și un sărut pe obraz soției sale. Iată rețeta perfectă prin care poți să faci furori la orice vârstă!

Sting și soția sa se pot lăuda cu o căsnicie de 27 de ani și cu o relație de mai bine de 37 de ani. Într-un interviu acordat, anul trecut, pentru People, el a dezvăluit câteva dintre secretele unui mariaj de lungă durată.

„Suntem prieteni, de asemenea”, a declarat el. „Ne iubim, dar ne și place unuia de celălalt – iar asta e o nuanță importantă. Iubirea înseamnă pasiune și toate celelalte, dar să îți placă de cineva și să te bucuri de compania lui e ceva ușor diferit, și ține mai mult. Deci le poți avea pe amândouă, iar eu cred că asta e important. Căsătorește-te cu cel mai bun prieten”, a concluzionat acesta.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.