Kiss Music News

Lost Frequencies vine la UNTOLD și are un mesaj pentru fanii din România

Lost Frequencies revine în România, la UNTOLD 2021!

Spui Lost Frequencies și prima imagine care îți vine în minte e a unui tip care zâmbește mereu, iar primul lucru la care te gândești e: „Are U With Me", „Here With You", „Crazy", „Like I Love You" și amintirile alea faine de la festivalul la care ai ajuns acum doi ani….

Producătorul belgian este considerat revelația curentului Electronic Dance Music de azi și este unul dintre cei cei mai buni DJ din lume, anunțati pentru cea de-a 6 ediție a festivalului UNTOLD.

Felix de Laet a avut un debut incredibil in 2014, moment în care a lansat un worldwide hit single: „Are You With Me", apărut cu sub label-ul The Bearded Man parte a gigantului Armada Music.

Pentru primul single a fost recompensat cu Discul de Aur, a urmat Platina, locul 1 in chart-urile din întreaga lume, dupa care „Are You With Me" a câștigat titlul „Most played record in Europe".

Acum trei ani, la Neversea, Lost Frequencies a declarat că energia publicul din Romania este incredibilă și o descria în patru cuvinte: ”love”, ”happiness”, ”good vibes”.

În 2021 Lost Frequencies ajunge din nou în România, pe Cluj Arena în calitate de headliner. Are un și mesaj pentru fanii UNTOLD: 

„Ce mai faci, România?  Sunt Lost Frequencies și am vești mari pentru voi! Sunt super fericit să vă anunț că vin la Cluj, la Untold Festival, în perioada 9-12 septembrie. Va fi o mare petrecere! Așa că abia aștept să ne revedem și să ne distrăm împreună. Luați-vă biletele și haideți să ne întâlnim la Cluj”, a transmis Lost Frequencies.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.