Kiss Music News

Cum a cerut-o Alex Velea în căsătorie pe Antonia. Momentul te va emoționa cu siguranță!

Cererea în căsătorie s-a lăsat cu lacrimi de fericire, iar Alex Velea a filmat totul

După 9 ani de relație, Alex Velea a făcut pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe Antonia, zilele trecute. Artistul a regizat întreg momentul pentru a o surprinde pe iubita sa și se pare ca i-a reușit.

Cererea în căsătorie s-a lăsat cu lacrimi de fericire, iar Alex a filmat totul. Ulterior, cei doi au făcut imaginile publice pe noul lor canal de YouTube, odată cu primul podcast postat.

Inițial, artista credea că urmează să filmeze introducerea pentru clip. Alex Velea a început să vorbească primul și își exprima sentimentele pe care le are față de Antonia. Acela a fost momentul în care ei i s-a părut ceva dubios.

„Mă bucur că sunteți cu atâtea camere de luat vederi ca să imortalizăm momentul ăsta. E un moment foarte important în viața mea. Te-am adus aici ca să-ți spun că, de fapt, nu e un podcast, e un pretext. Vreau să-ți spun că-ți mulțumesc pentru anii în care m-ai făcut fericit. Te iubesc. Mi-au transpirat mâinile. Antonia, vreau să te întreb dacă vrei să fii soția mea”, a spus Alex Velea profund emoționat.

Propunerea a avut efectul dorit și uimită de gestul iubitului ei, Antonia a răspuns „Da!”. La final, cei doi s-au îmbrățișat, s-au sărutat, iar ea a mărturisit că este într-adevăr șocată.

A patra oară-i cu noroc

Alex Velea a mărturisit că nu a fost pentru prima dată când a vrut să o ceară în căsătorie pe Antonia, dar acum a fost pentru prima dată când a reușit. El era s-a gândit să pună marea întrebare în momentul în care au inaugurat casa, înainte să plece la Asia Express, dar și când s-a întors din competiție. Însă pandemia i-a pus bețe în roate, așa că a amânat momentul.

„De trei ori am vrut s-o cer, dar de fiecare dată am ratat momentul. Am vrut s-o fac atunci când am inaugurat casa. Am vrut s-o cer înainte să plec la Asia Expres. Când m-am întors a început pandemia. În pandemie eram tot timpul cu ea, ea e foarte atentă la tot și nu am reușit să-i fac surpriză. De data aceasta am reușit s-o surprind”, a spus Alex Velea la Xtra Night Show.

Dar se pare că a patra oară a fost cu noroc! „M-am emoționat și n-am putut să-i zic mai multe cuvinte. Ea a crezut că facem doar un podcast. Nu se aștepta, a crezut că e o glumă. S-a emoționat și ea, am lăcrimat, amândoi, am fost emoționați, ne-am luat în brațe, ne-am pupat, ne-am jurat iubire veșnică”, a mai dezvăluit acesta.

De ce amână nunta?

Cu toate că au o relație de aproape nouă ani și o familie fericită, Alex a anunțat că nunta se lasă încă așteptată din cauza pandemiei.

„Nunta mi-ar plăcea să fie intimă, sa vedem când va fi, să se termine pandemia asta. Am vrea să fie cu porumbei, cu flori, ceva special. Noi nu suntem nici vaccinați”, a mai spus el.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.