Hot On Kiss

Tudor Chirilă - „Relația dintre artist și spectator are nevoie de aceeași încăpere”

Trupa VAMA ne-a dat deșteptarea cu noul single „Cântă cu mine”, care s-a auzit în premieră LIVE la Kiss FM.

Trupa VAMA ne-a dat deșteptarea cu noul single „Cântă cu mine”, care s-a auzit în premieră LIVE la Kiss FM în această dimineață!  Iar cu această ocazie, Tudor Chirilă a stat la povești cu Johnny și Soci și le-a dezvăluit mai multe despre turneul pe care îl pregătește alături de VAMA, imediat după concertul de la Arenele Romane, de pe 29 iulie.

O să plecăm într-un turneu național – VAMA Neconvențional, care începe 31 iulie, imediat după concertul de la Arene. Pentru că între timp am aflat că trebuie să facem lucruri. Ne aflăm între valul 3 și 4, așa că am zis că trebuie să profităm în august. Turneul se va desfășura în zece orașe. Vrem să organizăm câte un micro-festival de o zi, în niște locații mai puțin convenționale, cum ar fi Castelul Corvinilor din Hunedoara,  pe 31 iulie, la Oradea – Cetatea Oradea.

Încercăm să facem open-doors de la ora 16:00, cu food, drinks, târguri de meșteșugari din comunitățile locale, tineri care vor să joace teatru – noi le împrumutăm scena.”, a spus Tudor Chirilă.

„În pandemie am învățat două lucruri. Muzica nu se poate face la distanță cum se face împreună într-o sală de repetiție, iar teatrul nu va putea fi niciodată înlocuit, de nimic. Toate încercările astea de a face show-uri digitale merg, dar relația cu publicul nu poate fi înlocuită. Relația dintre artist și spectator are nevoie de aceeași încăpere”, a mai spus Tudor.

Te invităm să urmărești în continuare întregul interviu cu Tudor Chirilă de la „Dimineața cu Johnny și Soci”!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.