Hot On Kiss

Ellie White - „Nu mai accept sfaturi și păreri de la nimeni, fac lucrurile așa cum vreau eu”

Ellie White ne-a vizitat în această dimineață și ne-a încântat cu noul ei single „Hoț de dragoste”.

Ellie White ne-a vizitat în această dimineață și ne-a încântat cu noul ei single „Hoț de dragoste”, dar și cu un cover de excepție pentru piesa „Cover Me In Sunshine” de la P!nk, care sigur îți va face ziua mai frumoasă. Artista ne-a povestit că în ultima perioadă și-a petrecut destul de mult timp în studio, iar pandemia chiar a inspirat-o să compună mai multe piese:

Iubirea mă inspiră în toate momentele, și că sunt bune și că sunt rele. Și știi cum se spune, că dacă sunt rele sunt cele mai inspiraționale”, spune Ellie White.

Pe lângă muzică, Ellie White și-a descoperit și alte pasiuni în pandemie, despre care a vorbit la „Dimineața cu Johnny și Soci”:

În pandemie mi-am descoperit pasiunea pentru yoga și fitness. În timpul pandemiei m-am cunoscut mai bine pe mine, mi-am dat seama că dacă tot nu merge cum zic alții, hai mai bine să fac lucrurile așa cum vreau eu. Dacă merge bine, e perfect, dacă nu, măcar e pe barba mea. Am zis că nu mai vreau să accept sfaturi și păreri de la nimeni, fac lucrurile așa cum vreau eu”, a spus Ellie White.

Te invităm să urmărești întregul interviu cu Ellie White de la „Dimineața cu Johnny și Soci”, mai jos!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.