Kiss Music News

Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor avea o nuntă fără nași. Când are loc evenimentul?

Bat clopotele de nuntă pentru Edward Sanda și Cleopatra Stratan!

Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează unul dintre cele mai frumoase și tinere cupluri din showbiz-ul românesc, iar în luna august, cei doi plănuiesc să se căsătorească, așa că pregătirile pentru nuntă sunt în toi.

Într-un interviu recent acordat pentru Click!, Edward Sanda a dezvăluit că s-a ocupat de fiecare detaliu. Iar pentru nuntă, cuplul a decis să colaboreze cu o firmă de organizare de evenimente, astfel încât, petrecerea să fie una memorabilă.

După nuntă, Cleopatra și Edward plănuiesc să viziteze mai multe țări din Europa, așa că abia așteptăm să vedem cele mai frumoase fotografii din luna de miere.

De asemenea, într-un interviu televizat, Edward Sanda a dezvăluit că el și Cleopatra au decis să nu aibă nași la nuntă, preferând să nu respecte obiceiurile clasice.

„Nu avem naşi, avem prieteni foarte buni care ne susţin şi sunt alături de noi. Am zis că dragostea şi căsătorie e despre noi.   Nu vrem noi să respectăm ceea ce au făcut alţii în trecut, dacă aşa face toată lumea, noi nu trebuie să facem. Aşa simţim noi, că nu avem nevoie”, a mai declarat Edward Sanda.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.