Kiss Music News

Lady Gaga și-a găsit „sora geamănă” la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Uite cât de mult seamănă cele două!

Spre surprinderea fanilor, Lady Gaga „și-a făcut apariția” la Jocurile Olimpice!

Toată lumea știe că Lady Gaga este o artistă incredibilă, cu o energie impresionantă pe scenă. Mișcările sale de dans, show-urile excentrice și momentele sale artistice ar putea concura cu anumite probe de la Jocurile Olimpice. Însă, spre surprinderea fanilor, Lady Gaga „și-a făcut apariția” și acolo!

Câțiva spectatori au observat că o luptătoare de taekwondo din Iordania, Julyana Al-Sadeq, seamănă izbitor cu celebra Lady Gaga, iar fotografiile cu aceasta au devenit în scurt timp virale.

Ce caută Lady Gaga la Olimpiadă?”, a scris chiar Gaga pe Twitter, distribuind o fotografie cu Al-Sadeq. Deși sportiva a fost înfrântă duminică, de oponenta sa braziliancă, Milean Titoneli, aceasta a ajuns să se bucure de o imensă popularitate în mediul online, datorită asemănării sale cu Lady Gaga.

Pot fi 100 de oameni la Olimpiadă, iar unul dintre ei este Lady Gaga, care concurează pentru o medalie la taekwondo”, a scris un fan pe Twitter.

Totuși, în timpul conferinței de presă, Julyana Al-Sadeq nu a făcut niciun comentariu cu privire la asemănarea dintre ea și celebra Lady Gaga.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.