Cool Stuff

Mila Kunis și Ashton Kutcher au împărțit internetul în două: „Nu ne spălăm copiii în fiecare zi”

Mila Kunis și Ashton Kutcher nu sunt fanii săpunului!

Mila Kunis și Ashton Kutcher au împărțit internetul în două, cu noile declarații pe care le-au făcut în cadrul unui podcast găzduit de Dax Shepard și Monica Padman – „Armchair Expert”. Celebrul cuplu a vorbit deschis despre obiceiurile lor de igienă, iar răspunsurile pe care le-au oferit i-au șocat pe internauți.

Dax Shepard a susținut că nu este în regulă să te speli pe tot corpul cu săpun, argumentând: „Nu ar trebui să înlături tot uleiul natural de pe pielea ta, folosind săpun în fiecare zi. E o nebunie”.

Și din câte se pare, Kunis și Kutcher sunt de aceeași părere: „Nu ne spălăm pe corp cu săpun în fiecare zi”, a spus Mila. „Dar mă spăl acolo unde trebuie!”, a adăugat actrița.

Monica Padman a dezvăluit că este șocată de declarațiile celor trei actori: „Se pare că sunt în minoritate aici, pentru că eu mă spăl cu săpun pe tot corpul, în fiecare zi. Cine v-a învățat să nu vă spălați?”.

Kunis a declarat că are acest obicei încă din copilărie: „Nu aveam apă caldă când eram mică, așa că nu făceam duș prea des”. Iar acest obicei se pare că a revenit în momentul în care Kunis a devenit mamă: „După ce am născut, nu mai aveam timp să fac duș mereu. În plus, nu îmi spăl copiii în fiecare zi. Nu sunt genul de părinte care și-a îmbăiat copiii”.

Dax Shepard a continuat discuția, declarând că el și soția sa, Kristen Bell, obișnuiau să își spele copiii în fiecare seară, atunci când erau bebeluși. Însă, după ce aceștia au crescut, și nu au mai avut nevoie de ajutor, Dax și Kristen au renunțat să se mai implice: „Nu i-am mai spălat de mult. Cred că au trecut șase ani!”.

La rândul ei, Kunis a declarat: „Așa facem și noi cu copiii noștri. Suntem ceva de genul: ”Ohh, ceva miroase aici!””, a spus actrița în glumă. „Dar da, dacă vezi murdărie pe ei, îi speli. Altfel nu văd rostul”, a continuat Ashton Kutcher.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.