Hot On Kiss

Ellie White a cântat live la Kiss FM noul său single „Hoț de dragoste”

Ellie White ne-a încântat marți dimineață cu noul său single „Hoț de dragoste”, pe care l-a interpretat LIVE în studioul Kiss FM.

Ellie White ne-a încântat marți dimineață cu noul său single „Hoț de dragoste”, pe care l-a interpretat LIVE în studioul Kiss FM. 

„Nicicând oamenii nu s-au oprit din a celebra iubirea în toate formele ei, fie în formă scrisă, pictată sau cântată. Iubirea este singura constantă în această viață, lucrul la care aspirăm non stop de-a lungul existenței noastre, singura emoție care ne poate face să simțim că plutim pe cele mai înalte culmi sau că ne afundam în cele mai adânci peșteri. Iubirea poate începe de la o singură privire, o singură atingere, un singur cuvânt, și ne poate răscoli întreaga viață. Iubirea este un subiect inepuizabil de inspirație, iar “Hoț de dragoste” este o piesă care are ca și sursă de inspirație iubirea. Ca toate piesele mele, de altfel. Sper că prin această piesă să vă trec prin emoțiile primei priviri, primei atingeri și a emoțiilor care vin val-vârtej în suflet. Să vă amintiți cu drag de o iubire care v-a făcut să vă simțiți așa, sau chiar să vă încălzească sufletul ceva ce simțiți chiar în acest moment. Enjoy the music!”, a declarat Ellie White despre noul său single.

Iar dacă nu ai apucat să prinzi momentul live la „Dimineața cu Johnny și Soci”, o poți asculta mai jos pe Ellie White!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.