Kiss Music News

Elena Gheorghe, mămică din nou? Primele declarații despre al treilea copil

Elena Gheorghe a vorbit despre posibilitatea de a deveni mamă din nou.

Zilele trecute, Elena Gheorghe s-a întâlnit cu colega ei de breaslă, Nicole Cherry, care este însărcinată cu primul copil. Întâlnirea lor nu putea fi trecută cu vederea, așa că Elena a imortalizat-o și a publicat imaginile pe contul ei de Instagram.

Iar cu această ocazie, artista – mamă deja a doi copii – a făcut o dezvăluire cu care și-a luat prin surprindere fanii. „Și dacă se ia, îl așteptăm pe al treilea cu brațele deschise @nicolecherry arăți superb, îți doresc sarcină ușoară și un bebe frumos ca tine!”, a scris aceasta în descrierea fotografiilor.

Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene, formează unul dintre cele mai longevive cupluri din România și au împreună doi copii: un băiețel, Nicholas Răzvan, în vârstă de 9 ani și pe micuța, Amelie Nicole, care tocmai a împlinit 4 ani.

Elena Gheorghe și soțul său s-au căsătorit în 2011, iar anul acesta, pe 30 iulie, ei aniversează 16 ani de relație și 10 de logodnă. De asemenea, în aceeași zi artista împlinește vârsta de 36 de ani.

„30 iulie are 3 semnificații pentru mine: m-am născut, mi-am găsit sufletul pereche și m-am logodit. Soțul meu ar putea fi perfect… singurul lucru care mă calcă pe nervi la el este că se bronzează foarte repede, iar mie îmi trebuie două veri ca să-l ajung”, a mai spus artista în glumă pe contul ei de Instagram.

În ceea ce privește viața de familie, Elena Gheorghe a mărturisit într-un interviu recent că ea și soțul ei mai au uneori discuții în ceea ce îi privește pe copii.

„Avem discuții rar, dar mai tot timpul încep de la pitici… Cornel mai cedează câteodată, pentru a calma spiritele încinse de la etajul 11, și pentru câteva minute de liniște, cât să ne tragem suflarea, îi lasă să se joace pe telefon. Eu încerc pe cât posibil să îi țin departe de astfel de „preocupări”, și de aici apar mici discuții. Sunt, însă, conștientă că aceste probleme există în toate familiile”, a declarat aceasta.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.