Kiss Music News

Pink s-a oferit să plătească amenda primită de echipa norvegiană feminină de handbal pe plajă pentru că nu a purtat bikini

Pink intervine în „scandalul bikinilor” de la Campionatul European și sare în ajutorul echipa feminine de handbal pe plajă a Norvegiei.

Pink a intervenit în „scandalul bikinilor” de la Campionatul European și a felicitat echipa norvegiană feminină de handbal pe plajă pentru decizia luată. Mai mult, artista s-a oferit să le plătească amenda primită pentru „vestimentația necorespunzătoare”.

Ce s-a întâmplat mai exact? În urmă cu câteva zile, echipa feminină de handbal pe plajă a Norvegiei a fost amendată cu 1.500 de euro, pentru că fetele au refuzat să poarte bikini. Jucătoarele Norvegiei au purtat pantaloni scurţi, în loc de bikini, în meciul împotriva Spaniei, iar alegerea lor a fost taxată.

Feministă convinsă, Pink a aplaudat decizia lor și a le-a transmis câteva cuvinte. „Sunt foarte mândră de echipa norvegiană feminină de handbal pe plajă pentru că a protestat faţă de regulile sexiste legat de uniformă”, a scris ea pe Twitter. „Bravo vouă, doamnelor. Aş fi fericită să vă plătesc amenzile. Ţineţi-o tot aşa!”, a adăugat aceasta.

Federaţia Norvegiană de Handbal a anunţat săptămâna trecută că e pregătită să plătească amenzile, însă a mulţumit cântăreţei printr-o postare pe Instagram. „Mulţumim mult pentru spijin”, a scris echipa.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.