Cool Stuff

Ne-a topit pe toți! Primele fotografii cu fiica lui Cameron Diaz, venită pe lume în mare secret

Cameron Diaz își ține fiica ascunsă de atenția media, așa că fotografiile cu ea sunt o raritate.

La sfârşitul lui 2019, Cameron Diaz a primit cel mai frumos cadou, a devenit mamă pentru prima dată. Vedeta si soțul ei, rockerul Benji Madden au dat marea veste în februarie 2020, dar de atunci, nu mai știm prea multe despre fericita familie.

Micuţa Raddix Madden are deja un an şi şapte luni, dar este ținută departe de lumina reflectoarelor, cu atât mai mult cu cât Cameron s-a retras de la Hollywood. Potrivit declarațiilor ei, a luat această decizie pentru a se dedica familiei, în special bebelușului venit pe lume, cel mai probabil, cu ajutorul unei mame surogat.

Cu toate acestea, paparazzi încă sunt pe urmele lor! În urmă cu câteva zile, frumoasa familie a fost surprinsă la plecarea din casa din Beverly Hills a unor prieteni și avem primele fotografii cu Raddix.

Ținută în brațe de tatăl său, micuța este pur şi simplu adorabilă. Cu părul şaten, cârlionţat şi ochii căprui şi mari, trăsături pe care nu le-a moştenit de la celebra ei mamă blondă cu ochi albaştri, aceasta se pare că seamănă mai mult cu Benji.

FOTO: OK! Magazine

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.