Kiss Music News

Roxen - „De când eram mică, simt că sunt băiat în corp de fată”

Roxen a făcut o serie de declarații surprinzătoare într-o sesiune informală de întrebări și răspunsuri cu fanii săi de pe TikTok.

Roxen a făcut o serie de declarații surprinzătoare într-o  sesiune informală de întrebări și răspunsuri cu fanii săi de pe TikTok.  Reprezentanta României la Eurovision 2021 le-a spus urmăritorilor săi că se încadrează cumva în spectrul LGBTQ+, considerându-se o persoană non-binară. Totuși, artista nu a folosit termenul de „non-binaritate”, care se referă la un spectru de identități de gen, care nu sunt exclusiv masculine sau feminine, ci mai degrabă cad în afara acestei binarități.

„De când eram mică, simt că sunt băiat în corp de fată. Imaginează-ți că trebuia să merg la concursuri și erau toate rochițele, trebuia să mă îmbrac în rochie și era ceva horror pentru mine sau orele pierdute în mall. În viața mea anterioară chiar am fost băiat. Sincer tot timpul am crezut și am simțit că sunt un băiat în corp de fată”, spune Roxen.

De asemenea, Roxen a povestit și o amintire amuzantă, prin care justifică felul în care se raportează la propria identitate de gen. „Sincer, mama își dorea foarte mult să fiu băiat, a aflat că o să fiu fată la radiografie și a fost foarte tristă, și s-a rugat foarte mult să fiu băiat și cred că și-a pus amprenta și am rămas tot băiat, doar că sunt fată, sunt în corp de fată.”, mai spune Roxen.

Roxen este cunoscută pentru sinceritatea de care dă dovadă în declarațiile publice, după ce au recunoscut public că au fost victimă a agresiunii domestice.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.