Cool Stuff

Sfârșitul e aproape! Când apare ultimul sezon din „Lucifer”, cel mai popular serial Netflix

Netflix a anunțat când va fi lansat cel de-al șaselea și ultimul sezon din „Lucifer”.

„Lucifer” ne-a cucerit pe toți încă de la început și continuă să doboare record după record. Dar, din păcate, povestea ajunge la final!

Netflix a dezvăluit când va fi lansat cel de-al șaselea și ultimul sezon din cel mai îndrăgit serial de pe platforma de streaming. Și este mai devreme decât ne așteptam!

Așadar, noul sezon din „Lucifer” va avea premiera pe 10 septembrie! Sezonul 6 va avea zece episoade, care au fost deja filmate şi au intrat în post producție, după cum a anunțat şi scenaristul serialului.

A doua parte a sezonului 5 a fost lansată pe 28 mai 2021, și dacă nu ai urmărit noile episoade până acum, acesta este momentul, pentru a-ți face încălzirea!

Ce s-ar putea întâmpla în sezonul șase din „Lucifer”?

Deși ajunge la final, evident că așteptăm cu nerăbdare ultimul sezon din „Lucifer”, pentru că finalul sezonului 5 ne-a lăsat cu mai multe întrebări decât răspunsuri. Cu transformarea lui Lucifer în Dumnezeu, cu retragerea lui Chloe din poliție și cu moartea lui Dan Espinoza, aveam toate premisele unui ultim sezon de excepție.

Așa că fanii au început deja să lanseze mai multe teorii! Potrivit acestora, Chloe nu va renunța așa ușor la cariera ei, iar pe Dan îl vom revedea și în noul sezon. Mai mult, o serie de noi fotografii postate pe contul oficial de Instagram, dau curs acestor speculații.

Și nici producătorii nu ajută prea mult, ci doar pun paie pe foc! „Lucifer va ajunge să se înțeleagă mai bine ca oricând, Chloe se va confrunta cu trecutul, iar povestea lui Dan nu s-a terminat încă”, a dezvăluit producătorul executiv, Chris Rafferty, într-un interviu acordat recent.

„Veți vedea mai puține anchete și mai multe lucruri nebune – lucruri pe care nu am fi crezut că le vom integra în show-ul nostru, lucruri de care sunt foarte entuziasmat. Este un sezon diferit din multe puncte de vedere. Nu doar pentru că a trebuit să filmăm în timpul pandemiei, ci și pentru că am vrut să-i oferim fiecărui personaj finalul pe care îl merită. Îmi place să mă gândesc la întregul sezon ca la o serie de finaluri, nu doar ca la ultimele episoade”, a mai adăugat acesta.

Sezonul 5 din „Lucifer” a doborât toate recordurile

Pentru un show atât de iubit de fani, nu este de mirare că „Lucifer” ocupă, în continuare, primele locuri în topul serialelor de pe Netflix. Doar sezonul 5 a acumulat peste 1,8 miliarde de minute de streaming în prima săptămână din iulie.

Debutând inițial pe Fox, „Lucifer” a fost anulat după al treilea sezon, în 2018, spre disperarea fanilor. Rețeaua de streaming a explicat alegerea lor de a anula serialul, ca o decizie bazată pe evaluări. Cu toate acestea, producția a fost salvată de fani și preluată de Netflix, mai târziu în acel an. Și iată că aceasta e alegerea perfectă!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.