Kiss Music News

Cele mai mari minciuni spuse de artiști. Cum s-au dat de gol?

Și vedetele mint câteodată.

Și vedetele mint câteodată. Unii o fac pentru a se ascunde de paparazzi, alții își doresc să treacă peste  momente inconfortabile, în timp ce alte vedete ar face orice pentru atenție. Iată câteva vedete din industria muzicală care au mințit și s-au dat de gol apoi!

Robin Thicke

Când „Blurred Lines” a cucerit topurile muzicale în 2012, Robin Thicke a declarat că a compus piesa alături de Pharrell. Însă, la un an de la lansare, cei doi artiști s-au trezit implicați într-un proces, fiind acuzați că ar fi plagiat de fapt piesa „Got To Give It Up” a lui Marvin Gaye.

Aflat într-o situație atât de delicată, Robin Thicke a declarat că nu a compus el piesa și a dat vina pe Pharrelll. Ulterior, procesul a fost câștigat de familia lui Marvin Gaye, care a primit despăgubiri în valoare de 7,3 milioane de dolari. Însă, așa s-a dus și prietenia dintre Thicke și Pharrell.

Beyonce

Beyonce a declarat cu mândrie în 2008 că ea a compus versurile piesei „Irreaplaceable”. Însă, adevărul s-a aflat în scurt timp, iar cel care a scris de fapt versurile melodiei a fost Ne-Yo. Totuși, Beyonce și-a adus aportul creativ asupra piesei, pe partea de compoziție muzicală.

Zayn Malik

Când Zayn Malika a anunțat că pleacă din trupa One Direction, în 2015, acesta a declarat că decizia lui are la bază dorința sa de a se retrage pentru o perioadă din atenția publică. Dar, o săptămână mai târziu, Zayn și-a lansat prima piesă solo „I Won’t Mind”, lucru care i-a făcut pe fani să se îndoiască de intențiile reale ale lui Zayn.

Britney Spears

Îți mai aduci aminte de faptul că Britney Spears și Justin Timberlake au format unul dintre cele mai hot cupluri din industria muzicală? Acest lucru se întâmpla la începutul anilor 2000, iar pe atunci, Britney declara că dorește să își păstreze virginitatea până la căsătorie. Ulterior, Britney și Justin s-au despărțit, iar Timberlake a declarat că a întreținut de fapt relații sexuale cu Britney Spears, într-un interviu pentru 20/20.

Ed Sheeran

Ed Sheeran a apărut pe prima pagină a ziarelor, în 2017, când a declarat că Prințesa Beatrice l-ar fi tăiat din greșeală cu o sabie, în timpul unei petreceri. La câteva luni după aceea, s-a aflat că povestea este o mare minciună. Într-un interviu pentru ShortList, James Blunt a declarat: „Ed era beat, se prostea și s-a tăiat singur. Așa că ne-am gândit la o poveste interesantă, iar oamenii au crezut. A fost ceva extrem de rușinos”.

Miley Cyrus

În 2013, Miley Cyrus a declarat că s-a căsătorit cu Liam Hemsworth, în secret. Însă, la scurt timp s-a aflat că toată povestea era o invenție de-a artistei. Ulterior, cei doi s-au căsătorit în 2018, însă au divorțat după nouă luni de căsnicie.

Eminem

Într-un interviu cu Howard Stern, din 1999, Eminem a declarat că avea 24 de ani. Însă, în presă au apărut dovezi, conform cărora, rapperul s-a născut de fapt în 1972, ceea ce înseamnă că Eminem avea 27 de ani, în 1999.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.