Kiss Music News

Justin Bieber, eclipsat de soția sa. Uite ce rochie incredibilă a purtat Hailey Bieber!

Hailey Bieber a furat privirile tuturor la un eveniment găzduit de soțul ei.

Dacă esti în căutare de modele de ținute pentru următorul eveniment de gală, trece pe listă și această rochie purtată de Hailey Bieber.  Vedeta a participat la o licitație pentru opere de artă, găzduită chiar de Justin Bieber, unde a întors toate capetele cu o rochie de seară superbă.

Supermodelul, care a fost surprins părăsind evenimentul alături de soțul său, a purtat o ținută semnată Alessandra Rich, din catifea cu dantelă neagră, ce i-a lăsat subtil la vedere picioarele lungi. Și nu este de mirare că, de fapt, toate privirile au fost ațintite asupra ei.

Ceea ce, din păcate, nu putem spune și despre Bieber, gazda evenimentului. El a optat pentru un costum negru, simplu, cămășă albă și papion, însă nu s-a ridicat la nivelul soției sale.

Rochia purtată de Hailey este din cea mai recentă colecție a designer-ului și nu este încă disponibilă pentru cumpărare. De asemenea, datorită modelelor sale vintage, Alessandra Rich se numără printre brand-urile favorite ale regalității și ale altor vedete de top.

Printre acestea se numără ducesa de Cambridge, Dakota Johnson, Lily James sau Sienna Miller. Și, începând de acum, li se alătură și Hailey Bieber care a ridicat mult ștacheta!

FOTO: Harper's Bazaar

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.