Cool Stuff

Joaquin Pheonix, maestrul transformărilor! Actorul surprinde cu look-ul său pentru un nou rol

În urmă cu trei ani, Joaquin Pheonix slăbise 23 de kilograme pentru rolul lui Joker, iar acum trece printr-o nouă transformare.

În urmă cu trei ani, Joaquin Pheonix slăbise 23 de kilograme pentru rolul lui Joker, care i-a adus și Premiul Oscar pentru „Cel mai bun actor”. Acum, actorul surprinde cu o nouă transformare, tot pentru un rol, dar la capătul opus.

De data aceasta, actorul de 46 de ani fost nevoit să ia câteva kilogame în plus. El a fost fotografiat la filmările noii sale pelicule, „Dissapointment Blvd”, în Montreal, Canada și schimbarea este, într-adevăr, incredibilă.

În viitoarea producție, acesta îl interpretează pe unul dintre cei mai de succes antreprenori din toate timpurile. Viața acestuia este urmărită de-a lungul mai multor decenii, drept urmare și actorul apare în diverse etape ale vieții.

Surprins de paparazzi pe platouruile de filmare și în pauzele dintre scene, la bustul gol, acesta este vizibil mai plinuț, cu păr alb și are urme de chelie.

Joaquin Phoenix este deja recunoscut pentru faptul că este capabil de orice sacrificiu pentru cariera sa. Inclusiv să-și supună corpul unor schimbăr incredibile și care chiar i-ar putea pune sănătatea în pericol.

Potrivit declarațiilor lui, a avut mult de tras după ce l-a interpretat pe Joker, cu toate că s-a aflat sub atenta supraveghere a unui medic pe tot parcursul procesului de transformare.

Filmările începute în a doua jumătate a lui 2018 l-au surprins pe actor pregătit, însă sacrifiicile făcute și dorința de a se încadra în normele stabilite de regizor l-au făcut să dezvolte o adevărată obsesie pentru cântar. De la greutatea pe care o avea inițial, de 86 de kilograme la 1,74 de metri înălţime, el a trebuit să slăbească până la 63 de kilograme.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.